De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

Proefplaatsing aanvraag

De Vos Ergonomics helpt u graag bij het creëren van een gezonde werkplek voor uw medewerkers. Wij bieden u dan ook gratis de mogelijkheid om 30 dagen lang onze producten op proef te gebruiken. Vul het formulier in en wij zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

De voordelen van onze proefplaatsing

  • De proefplaatsing is vrijblijvend met een termijn van 30 dagen
  • Maak kennis met het product door het uit te proberen
  • Wanneer het product niet bevalt, zit u nergens aan vast

 
 
Verzenden* verplicht
 
 

Hoe werkt een proefplaatsing?

  1. Plaatsen van het product: Wanneer u het formulier heeft ingevuld, zullen wij binnen 1 werkdag contact met u opnemen. In overleg met u maken we een afspraak om het product gratis te komen installeren. Tijdens de installatie geven wij u meteen advies over het gebruik van het product.
  2. Maak kennis met het product: Na het plaatsen van het product geven wij u en uw medewerkers gratis 30 dagen lang de mogelijkheid om kennis te maken met het product.  Ervaar zelf de functionaliteiten, kwaliteit en bruikbaarheid van het product.
  3. U beslist of u het product wilt houden: Na de proefperiode beslist u of u het product wilt houden of wilt retourneren aan ons. Wilt u het retourneren? Geen probleem, wij komen het ophalen bij u.

Wie is De Vos Ergo?

De Vos Ergonomics is leverancier van producten en diensten die nodig zijn voor een perfect ergonomisch ingerichte werkplek. Bij ons vindt u alles wat op en rond uw bureau kan bijdragen aan een veilige en verantwoorde werkomgeving. 

Samen creëren we een gezonde werkplek

Op het gebied van kantoorergonomie zijn we een gerenommeerd bedrijf. In de praktijk merken we dat ergonomie veel aandacht vraagt. Wij helpen bedrijven graag bij het creëren van een gezonde werkplek!  

Proefplaatsing aanvraag - Wie is De Vos Ergonomics?