De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

Kabelmanagement op kantoor

Kabels die in uw kantoor onder bureaus en over de grond verspreid liggen, zorgen voor een rommelige aanblik. Het wegwerken van deze kabels draagt bij aan de uitstraling en veiligheid van uw kantoor. Met kabelmanagement kunt u bezoekers ontvangen in een opgeruimd kantoor. Ook helpt u medewerkers aan een prettige en professionele werkomgeving. Dit bevordert de prestaties van uw medewerkers. Meer weten over kabelmanagement? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend, binnen 2 werkdagen reactie.

Kabels veilig en efficiënt weggewerkt

Met kabelmanagement worden kabels op een veilige en efficiënte manier weggewerkt. Dat doen we met kwalitatief hoogstaande kabels en volgens de geldende CE-normering. We bieden een ruim assortiment kabelmanagement-producten aan en zijn de aangewezen partner om deze kundig te adviseren en te  installeren. Met kabelmanagement realiseert u meer comfort, productiviteit en voorkomt u IT-storingen. De Vos Ergo heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kabelmanagement.

 • Kabelmanagement kantoor - Kabels veilig en efficiënt weggewerkt
 • Kabelmanagement kantoor - Kabels veilig en efficiënt weggewerkt
 • Kabelmanagement kantoor - Kabels veilig en efficiënt weggewerkt

De voordelen van kabelmanagement

Zowel Facility, HR en IT profiteren van optimaal kabelmanagement op kantoor. Onderstaand volgt een overzicht van
de voordelen voor deze afdelingen.

Facility:

 • Geen struikelgevaar
 • Efficiënter gebruik van de kantoorruimte
 • Werkplekken zijn eenvoudiger schoon te maken
 • Verminderde kans op brandgevaar

HR:

 • Toename van werkcomfort door kabelmanagement
 • Verhoging van productiviteit
 • Voorkomen van gezondheidsklachten
 • Terugdringen van ziekteverzuim

IT:

 • Elimineren van storingen
 • Efficiënte inzet van materialen
 • Verbetering van de kwaliteit van het netwerk en hardware
 • Gebruik van dezelfde specificaties van het netwerk waardoor u gecertificeerd blijft
 • Ongebruikte kabels en oude apparatuur worden opgeruimd
 • Kabelmanagement kantoor - De voordelen van kabelmanagement
 • Kabelmanagement kantoor - De voordelen van kabelmanagement
 • Kabelmanagement kantoor - De voordelen van kabelmanagement

"Vanaf het begin was Michel van De Vos Ergonomics professioneel en attent. Hij begreep onze behoeften perfect en bood een oplossing die naadloos paste. Het kabelmanagement zelf was fantastisch; onze rommelige draden zijn nu netjes georganiseerd, waardoor onze werkruimte een stuk efficiënter is geworden. Wat Michel echt onderscheidt, is zijn toewijding aan klanttevredenheid. Hij was altijd beschikbaar en behulpzaam, wat de ervaring des te positiever maakte. Kortom, ik ben zeer tevreden over onze kabelmanagement-ervaring met De Vos Ergonomics en beveel ze van harte aan, vooral met Michel als uw contactpersoon. Bedankt, Michel en De Vos Ergonomics-team! "

Jiska Stolk - HR Sales Support, The Preferred Supplier

In 5 stappen kabelmanagement op kantoor

In 5 stappen wordt kabelmanagement bij u op kantoor gerealiseerd: 

1. Telefonische inventarisatie

Wanneer u een aanvraag heeft gedaan, nemen we telefonisch contact met u op. We inventariseren tijdens het gesprek de inrichting van uw kantoor. Zo kunnen we bepalen wat de uitgangspunten zijn en hebben we een beeld van welke situatie we aan gaan treffen.

2. Afkoppelen van bestaande werkplekken

Wanneer de eerste stap is afgerond, komt een expert bij u langs op kantoor om aan de slag te gaan. Bestaande werkplekken worden afgekoppeld. Indien nodig verwijderen we verouderde kabels en componenten.

 3. Aankoppelen van kabelmanagement bij bureaus

Na het afkoppelen, beginnen we met het aankoppelen. Onder de werkplekken plaatsen we stekkerdozen die voorzien zijn van GST-aansluitingen. Met deze aansluitingen kunt u op een veilige manier stekkerdozen koppelen, voldoet u aan de verzekeringseisen en NEN-1010 richtlijnen. De stekkerdozen sluiten we op de juiste lengte aan met een aansluit- of koppelkabel. Ons kabelmanagement is erop gericht dat kabels met de juiste lengte worden aangesloten. Tijdens het aankoppelen brengen we indien nodig een kabelgoot aan. Daarin plaatsen we eventuele stekkerdozen, adapters en bekabeling.

4. Werkplekken inrichten met monitorarmen

Worden de werkplekken voorzien van monitorarmen? Dan monteren we hierop de schermen en stellen de monitorarmen af op het gewicht van deze schermen. Zo kan uw medewerker de schermen moeiteloos op hoogte en diepte aanpassen. Het aansluiten van de schermen vindt plaats met de stekkerdozen die in de goot liggen. Na het aansluiten wordt alles netjes afgewerkt.

5. Testen van kabelmanagement

Samen met u testen we na de kabelmanagement werkzaamheden de juiste werking van uw werkplekapparatuur.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend, binnen 2 werkdagen reactie.

Kabelmanagement volgens regelgeving

Voor ons is het vanzelfsprekend dat de kabelmanagementinrichting voldoet aan regelgeving inzake preventie van gezondheidsrisico's en veiligheid. De Vos Ergo loopt voorop als het gaat om innovatie op het gebied van werkplek-ergonomie. Als full-service werkplekinrichter maken we alleen gebruik van CE goedgekeurde producten die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

"Het team van De Vos Ergonomics heeft onze nieuwe werkplekken keurig ingericht volgens een super georganiseerde manier van werken!  Qua planning is er steeds goed overlegd. Erg blij mee!"

Christina - Facilities, IDH

Kosteloze proefplaatsing van kabelmanagement

Bent u geïnteresseerd?  Met onze kosteloze proefplaatsing kunt u kennis maken met kabelmanagement:

 • Wanneer u een kosteloze proefplaatsing heeft aangevraagd, nemen we telefonisch contact met u op. We inventariseren tijdens het gesprek de uitgangssituatie.
 • Vervolgens komt een expert bij u langs op kantoor en optimaliseert kosteloos de werkplekbekabeling van één of een aantal bureaus. Zo kunt u met eigen ogen het resultaat van kabelmanagement ervaren. 

Proefplaatsing aanvragen

Vrijblijvend, binnen 2 werkdagen reactie.