De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

De Vos Ergonomics Efficiënte Kabelmanagement

Kabels die in uw kantoor onder bureaus en over de grond verspreid liggen, zorgen voor een rommelige aanblik. Het wegwerken van deze kabels draagt bij aan de uitstraling en veiligheid van uw kantoor. Met kabelmanagement kunt u bezoekers ontvangen in een opgeruimd kantoor. Ook helpt u medewerkers aan een prettige en professionele werkomgeving. Dit bevordert de prestaties van uw medewerkers. Meer weten over kabelmanagement? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend, binnen 2 werkdagen reactie.

Kabels veilig en efficiënt weggewerkt

Met kabelmanagement worden kabels op een veilige en efficiënte manier weggewerkt. Dat doen we met kwalitatief hoogstaande kabels en volgens de geldende CE-normering. We bieden een ruim assortiment kabelmanagement-producten aan en zijn de aangewezen partner om deze kundig te adviseren en te  installeren. Met kabelmanagement realiseert u meer comfort, productiviteit en voorkomt u IT-storingen. De Vos Ergonomics heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kabelmanagement.

 • Kabelmanagement oplossingen - Kabels veilig en efficiënt weggewerkt
 • Kabelmanagement oplossingen - Kabels veilig en efficiënt weggewerkt
 • Kabelmanagement oplossingen - Kabels veilig en efficiënt weggewerkt

De voordelen van kabelmanagement

Zowel Facility, HR en IT profiteren van optimaal kabelmanagement op kantoor. Onderstaand volgt een overzicht van
de voordelen voor deze afdelingen.

Facility:

 • Geen struikelgevaar
 • Efficiënter gebruik van de kantoorruimte
 • Werkplekken zijn eenvoudiger schoon te maken
 • Verminderde kans op brandgevaar

HR:

 • Toename van werkcomfort door kabelmanagement
 • Verhoging van productiviteit
 • Voorkomen van gezondheidsklachten
 • Terugdringen van ziekteverzuim

IT:

 • Elimineren van storingen
 • Efficiënte inzet van materialen
 • Verbetering van de kwaliteit van het netwerk en hardware
 • Gebruik van dezelfde specificaties van het netwerk waardoor u gecertificeerd blijft
 • Ongebruikte kabels en oude apparatuur worden opgeruimd
 • Kabelmanagement oplossingen - De voordelen van kabelmanagement
 • Kabelmanagement oplossingen - De voordelen van kabelmanagement
 • Kabelmanagement oplossingen - De voordelen van kabelmanagement

"Vanaf het begin was Michel van De Vos Ergonomics professioneel en attent. Hij begreep onze behoeften perfect en bood een oplossing die naadloos paste. Het kabelmanagement zelf was fantastisch; onze rommelige draden zijn nu netjes georganiseerd, waardoor onze werkruimte een stuk efficiënter is geworden. Wat Michel echt onderscheidt, is zijn toewijding aan klanttevredenheid. Hij was altijd beschikbaar en behulpzaam, wat de ervaring des te positiever maakte. Kortom, ik ben zeer tevreden over onze kabelmanagement-ervaring met De Vos Ergonomics en beveel ze van harte aan, vooral met Michel als uw contactpersoon. Bedankt, Michel en De Vos Ergonomics-team!"

Jiska Stolk - HR Sales Support, The Preferred Supplier

5 Stappen voor een Georganiseerde Werkplek

Inleiding

In een tijdperk waarin kantooromgevingen steeds complexer worden, is het van belang om een georganiseerde werkplek te hebben. Dit is waar De Vos Ergonomics excelleert, met ons efficiënte kabelmanagement. Door een 5-stappenplan te volgen, biedt De Vos Ergonomics een professionele aanpak voor kabelmanagement, wat resulteert in een veilige, nette en ergonomisch geoptimaliseerde werkplek.

1. Eerste Contact en Afspraak voor Inventarisatie 

De reis naar een efficiënt kabelmanagement begint met het eerste contact. Zodra u uw interesse kenbaar maakt, zal De Vos Ergo contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor een inventarisatie op locatie. Deze stap is van belang voor het begrijpen van de specifieke behoeften van uw werkplek. We zullen niet alleen de huidige staat van uw werkplekken beoordelen, maar ook luisteren naar uw extra wensen, zoals de integratie van dockingstations of de installatie van traploze verstelbare monitorarmen voor hybride werkplekken.

2. Proefplaatsing en Gedetailleerde Beoordeling 

Na het eerste bezoek volgt een proefplaatsing. Dit is een gedetailleerde stap waarin De Vos Ergonomics de specifieke behoeften en wensen van uw organisatie integreert. Tijdens deze fase vindt een uitgebreide beoordeling van de werkplekken plaats, rekening houdend met logistieke overwegingen en de beste manier om de kabelmanagementoplossingen te implementeren.

3. Afkoppelen en Voorbereiden van Werkplekken

Een volgende belangrijke stap in het proces is het afkoppelen en voorbereiden van de werkplekken. Een expert van De Vos Ergonomics zal aanwezig zijn om bestaande configuraties af te koppelen, onnodige, verouderde kabels of componenten te verwijderen en de ruimte voor te bereiden voor de installatie van nieuwe kabelmanagementoplossingen.

4. Installatie van Kabelmanagement Systemen

De installatiefase omvat het aanbrengen van kabelmanagementoplossingen zoals kabelgoten en stekkerdozen met een Wieland GST 18-aansluitingen. Deze systemen worden geïnstalleerd volgens de NEN-1010 richtlijnen waardoor zowel veiligheid als functionaliteit gegarandeerd worden.

5. Testen, Aanpassingen en Afronding

Na de installatie komt de fase van testen en aanpassingen. Dit is een samenwerkingsproces waarbij De Vos Ergonomics samen met u de systemen test om hun juiste werking te garanderen. Eventuele noodzakelijke aanpassingen worden gemaakt om ervoor te zorgen dat uw werkplek zowel netjes als ergonomisch wordt ingericht.

Afsluitend 

De Vos Ergonomics 5-stappenplan voor efficiënt kabelmanagement biedt een systematische en professionele aanpak voor het optimaliseren van werkplekken. Met een focus op veiligheid, ergonomie en efficiëntie, is deze methode ideaal voor elke kantooromgeving.

Inleiding FAQ's 

Om ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over onze kabelmanagementdiensten, bieden we een sectie met veelgestelde vragen. Hier vindt u antwoorden op vragen die vaak gesteld worden door klanten die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van hun werkplek. Deze vragen en antwoorden verhelderen belangrijke aspecten van ons 5-stappenplan en belichten hoe onze aanpak specifiek kan bijdragen aan een efficiëntere, veiligere en ergonomisch verbeterde kantooromgeving.

FAQ's

1. Hoelang duurt het hele proces van kabelmanagement van De Vos Ergonomics? 

De duur van het hele kabelmanagementproces hangt af van de specifieke vereisten en de omvang van de werkplek. Het bestrijkt diverse fasen, van de initiële inventarisatie tot de uiteindelijke afronding, inclusief de installatie en eventuele aanpassingen.

2. Is het kabelmanagement aanpasbaar aan verschillende soorten werkplekken?

Ja, De Vos Ergonomics biedt maatwerk in kabelmanagementoplossingen die geschikt zijn voor een breed scala aan werkplekken, inclusief hybride werkplekken.

3. Hoe zorgt De Vos Ergonomics voor de veiligheid bij het installeren van kabelmanagement?

De installatie van het kabelmanagementsysteem gebeurt conform de NEN-1010 richtlijnen waarmee zowel veiligheid als functionaliteit gegarandeerd worden.

4. Kan De Vos Ergonomics bestaande werkplekken herontwerpen voor beter kabelmanagement?

Ja, De Vos Ergonomics is gespecialiseerd in het analyseren en herontwerpen van bestaande werkplekken om efficiënt kabelmanagement en verbeterde ergonomie te realiseren.

5. Zijn er extra kosten verbonden aan de aanpassingen na de installatie?

Dit is afhankelijk van de omvang en aard van de benodigde aanpassingen na de installatie. Specifieke kosteninformatie kan verkregen worden door direct contact op te nemen met De Vos Ergonomics.

6. Hoe draagt effectief kabelmanagement bij aan de productiviteit op de werkplek?

Efficiënt kabelmanagement draagt bij aan productiviteit op de werkplek door een veilige omgeving te creëren. Het minimaliseert technische storingen, vermindert het risico op ongevallen door struikelgevaar, en draagt bij aan een nettere werkruimte, wat zowel de tevredenheid als de efficiëntie van medewerkers verhoogt.

Conclusie

De Vos Ergonomics benadering van kabelmanagement is niet alleen grondig en efficiënt, maar ook op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw kantooromgeving te voldoen. Door deze stappen, kunt u een significante verbetering in veiligheid op uw werkplek verwachten, wat leidt tot een productievere, ergonomische en aangenamere werkomgeving.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend, binnen 2 werkdagen reactie.

Kabelmanagement volgens regelgeving

Voor ons is het vanzelfsprekend dat de kabelmanagementinrichting voldoet aan regelgeving inzake preventie van gezondheidsrisico's en veiligheid. De Vos Ergo loopt voorop als het gaat om innovatie op het gebied van werkplek-ergonomie. Als full-service werkplekinrichter maken we alleen gebruik van CE goedgekeurde producten die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

"Het team van De Vos Ergonomics heeft onze nieuwe werkplekken keurig ingericht volgens een super georganiseerde manier van werken!  Qua planning is er steeds goed overlegd. Erg blij mee!"

Christina - Facilities, IDH

Kosteloze proefplaatsing van kabelmanagement

Bent u geïnteresseerd?  Met onze kosteloze proefplaatsing kunt u kennis maken met kabelmanagement:

 • Wanneer u een kosteloze proefplaatsing heeft aangevraagd, nemen we telefonisch contact met u op. We inventariseren tijdens het gesprek de uitgangssituatie.
 • Vervolgens komt een expert bij u langs op kantoor en optimaliseert kosteloos de werkplekbekabeling van één of een aantal bureaus. Zo kunt u met eigen ogen het resultaat van kabelmanagement ervaren. 

Proefplaatsing aanvragen

Vrijblijvend, binnen 2 werkdagen reactie.