De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

ASA

Sinds 1975 is Asa Plastici een toonaangevende Italiaanse fabrikant van hoogwaardige elektrificatie-oplossingen. Het bedrijf begon als kleine thermoplastische polymeer-gietfabriek en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in zowel huishoudelijke als industriële markten. Met innovatieve ontwerpen en technologieën biedt ASA geavanceerde en functionele producten aan, van bureauelektrificatie tot keukenoplossingen. De inzet van ASA voor kwaliteit en constante innovatie is bevestigd door de onderscheiding van de Red Dot Ward, die ze te danken hebben aan hun Plu&Play-producten die van hoge kwaliteit zijn en ergonomisch verantwoord, gecombineerd met elegantie, stijl en goede functionaliteit.

Met producten die in meer dan 50 landen worden gedistribueerd, blijft ASA de markt voorlopen met hun made in Italy vakmanschap en geavanceerde productiemethoden.

ASA lijnen
 
  ASA - VersaQ

VersaQ

Veelzijdige elektrificatieproduct met een minimalistisch design.
 
 
  ASA - VersaSpot

VersaSpot

Op en inbouwunit met een minimalistisch design.
 
 
  ASA - VersaHit Lite

VersaHit Lite

Inbouw unit met een minimalistisch design.
 
 
  ASA - VersaHit

VersaHit

Inbouw unit met een minimalistisch design.
 

Gezondheidsklachten bij uw medewerkers verminderen?

Verrichten uw kantoormedewerkers dagelijks langdurig beeldschermwerk? Dan hebben zij een verhoogde kans op KANS klachten. KANS staat voor klachten aan de arm, nek en schouder die gerelateerd zijn aan kantoorwerk. Een gezonde werkplek helpt om deze kans op gezondheidsklachten te verminderen en de productiviteit te verhogen. Met onze Ergo Werkplek Fit geven wij u snel inzicht in welke stappen u nog kunt zetten om een gezonde werkplek te creëren. 

Ergo Werkplek Fit aanvragen

Binnen 1 werkdag ontvangt u reactie. 

ASA - Ergo werkplek fit