De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

ASA

ASA is een vooraanstaande Italiaanse fabrikant van elektrificatie oplossingen, waarbij functioneel design een hoofdrol heeft.

Opgericht in 1975, heeft ASA altijd samengewerkt met de belangrijkste namen in de meubelindustrie door het ontwerpen en produceren van componenten en accessoires. Ideeën en vormen zijn de specifieke gebieden waarop men zich altijd moet focussen bij het ontwerpen en produceren. Was in het verleden esthetiek het belangrijkste was, is dat nu niet meer voldoende: alle "dingen" die we kiezen moeten ook nuttig ... en functioneel zijn.

ASA International Group houdt zich bezig met industrieel ontwerp:
Het ontwerpen van componenten en elementen die flexibiliteit en extra waarde en schoonheid geven aan meubels. Originele vormen en unieke ideeën, verlenen modern design aan alle gebieden waar alle elementen
bij betrokken zijn. Dankzij haar historische ervaring in de ontwikkeling van kunststof spuitgieten, heeft ASA altijd gewerkt met de nieuwste technologieën en gereedschappen die beschikbaar zijn op de markt.
Pro engineer en andere modelleringssoftware zijn belangrijke hulpmiddelen in het ontwikkelingsproces, de constructie en de kwaliteitsevaluatie.

Op maatwerk gerichte instelling is een fundamenteel onderdeel van ASA Plastici om de beste service te verlenen in termen van personalisatie, behoeften en wensen. Dankzij haar netwerk van ontwerpers en fabrikanten, ontwikkelt ASA doorgaans ideeën en concepten tot werkelijkheid van alle soorten wensen. Esthetische evaluatie moet worden gevolgd door een technische en functionele analyse, om er zeker van te zijn dat alle onderdelen voldoen de oorspronkelijke eisen. Moest ASA in het verleden verschillende pogingen doen om een een mal te maken, dan zorgen de huidige technologie en de opgedane ervaring... dat het percentage fouten en defecten sterk is verminderd. ASA richt zich op IT-systemen voor de wereldwijde ondersteuning van haar activiteiten, als moderne fabrikant.

Deze houding zorgt ervoor dat geen enkel onderdeel dat aan een klant wordt geleverd alleen maar maatwerk is, maar ook functioneel en structureel wordt onderzocht en geanalyseerd. Experimenteren met nieuwe materialen en vormen om een universele taal te gebruiken die past bij de verschillende gewoonten en interesses van de klant. Experimenteren met nieuwe materialen en vormen om een universele taal te gebruiken die past bij de verschillende gewoonten en opvattingen van mensen uit de hele wereld. Met geloof in technologie, is Asa Plastici in staat om een breed scala aan producten te creëren die de behoeften van de markt volgen en daarop te anticiperen.

ASA lijnen
 
  ASA - VersaQ

VersaQ

Veelzijdige elektrificatieproduct met een minimalistisch design.
 
 
  ASA - VersaSpot

VersaSpot

Op en inbouwunit met een minimalistisch design.
 

Gezondheidsklachten bij uw medewerkers verminderen?

Verrichten uw kantoormedewerkers dagelijks langdurig beeldschermwerk? Dan hebben zij een verhoogde kans op KANS klachten. KANS staat voor klachten aan de arm, nek en schouder die gerelateerd zijn aan kantoorwerk. Een gezonde werkplek helpt om deze kans op gezondheidsklachten te verminderen en de productiviteit te verhogen. Met onze Ergo Quick Scan geven wij u snel inzicht in welke stappen u nog kunt zetten om een gezonde werkplek te creëren. 

Ergo Quick Scan aanvragen

Binnen 2 werkdagen ontvangt u reactie. 

ASA - Ergo quick scan