De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

Bachmann

Bachmann biedt sinds 1948 elektrificatie producten aan voor kantoren, hotels, thuis en IT inrichtingen. De Vos Ergonomics bied de producten die Bachmann voor de kantorenindustrie heeft ontwikkeld aan. Bachmann heeft onderbouw-, opbouw-, inbouw- en vrijstaande oplossingen. 

Bachmann lijnen
 
  Bachmann - Desk 1

Desk 1

Opbouwunit voor elektrificatie op de werkplek
 
 
  Bachmann - Desk 2

Desk 2

Opbouwunit voor elektrificatie op de werkplek
 
 
  Bachmann - Power Frame (Cover)

Power Frame (Cover)

Inbouwunit voor in de werkplek/vergader tafel met of zonder klep
 
 
  Bachmann - Coni

Coni

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met klep
 
 
  Bachmann - Coni Duo

Coni Duo

Inbouwunit voor in een vergadertafel met kleppen (twee kanten benaderbaar)
 
 
  Bachmann - Kapsa

Kapsa

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met klep
 
 
  Bachmann - Bachmann keystones t.b.v. onderbouw/opbouw/inbouw

Bachmann keystones t.b.v. onderbouw/opbouw/inbouw

Diverse keystones zoals data, HDMI, USB, audio e.d. t.b.v. lege modules in Bachmann units
 
 
  Bachmann - Step Base

Step Base

Onderbouwunit koppelbaar stekkerblok met GST18® IN/OUT
 
 
  Bachmann - Smart

Smart

Onderbouwunit stekkerblok met een vaste aansluitkabel
 
 
  Bachmann - Peggy

Peggy

Opbouwunit voor elektrificatie aan een werkplek
 
 
  Bachmann - Twist

Twist

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel (draaibaar)
 
 
  Bachmann - Pix

Pix

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met klep als optie
 
 
  Bachmann - Loop In

Loop In

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel
 
 
  Bachmann - Due

Due

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met schuifbare klepjes
 
 
  Bachmann - Wireless Charger

Wireless Charger

Inbouw draadloze oplader (Qi) voor in een werkplek/vergadertafel
 
 
  Bachmann - Elevator

Elevator

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel
 
 
  Bachmann - MOV:E

MOV:E

Vrijstaande elektrificatie unit t.b.v. alle gangbare apparaten op kantoor te bedienen en op te laden.
 
 
  Bachmann - Top Frame

Top Frame

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met klep (twee kanten benaderbaar)
 
 
  Bachmann - Venid

Venid

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met klep (twee kanten benaderbaar)
 
 
  Bachmann - IOT Spot

IOT Spot

Slim werkplek reserveringssysteem
 
 
  Bachmann - Conference

Conference

Inbouwunit voor in een werkplek/vergadertafel met klep (twee kanten benaderbaar)
 

Gezondheidsklachten bij uw medewerkers verminderen?

Verrichten uw kantoormedewerkers dagelijks langdurig beeldschermwerk? Dan hebben zij een verhoogde kans op KANS klachten. KANS staat voor klachten aan de arm, nek en schouder die gerelateerd zijn aan kantoorwerk. Een gezonde werkplek helpt om deze kans op gezondheidsklachten te verminderen en de productiviteit te verhogen. Met onze Ergo Werkplek Fit geven wij u snel inzicht in welke stappen u nog kunt zetten om een gezonde werkplek te creëren. 

Ergo Werkplek Fit aanvragen

Binnen 1 werkdag ontvangt u reactie. 

Bachmann - Ergo werkplek fit

Bachmann staat bekend om zijn verfijnde stekkerdozen

In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment van Bachmann. Het bedrijf is opgericht in 1948 in Stutggart en is nu wereldwijd actief met elektrificatie producten. Bachmann staat bekend om zijn verfijnde stekkerdozen. Het design en de functionaliteiten staan voorop bij het ontwikkelen van producten. 

Bachmann opbouw-, inbouw- en onderbouwunits

Bachmann stekkerdozen zijn verkrijgbaar in opbouw-, inbouw- en onderbouwunits:

De opbouwunits

Desk 1 en Desk 2 zijn opbouwunits voor op een werkplek. Het modulaire ontwerp van beide opbouwunits maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die op een bepaalde werkplek vereist zijn. De Peggy is een flexibele opbouwunit om aan een werkplek te klemmen, ideaal voor thuiwerken.

De inbouwunits

 • Power Frame (Cover): een inbouwunit voor in een werkplek of vergadertafel. De unit is zowel met als zonder klep verkrijgbaar. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Power Frame (Cover) maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die op een bepaalde werkplek of vergadertafel vereist zijn. 
 • Coni en Coni Duo: een inbouwunit voor in een werkplek of vergadertafel met klep. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Coni maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die op een bepaalde werkplek of vergadertafel vereist zijn. De Duo variant heeft twee kleppen die aan verschillende kanten open kunnen.
 • Kapsa: een inbouwunit voor in een vergadertafel of werkplek met klep. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Kapsa maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die in een bepaalde vergadertafel vereist zijn. 
 • Twist: een inbouwunit voor in een vergadertafel of werkplek met schuifbare klep. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Twist maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die in een bepaalde vergadertafel of werkplek vereist zijn.
 • Pix: een inbouwunit voor in een vergadertafel of werkplek met optioneel een schuifbare klep. De Bachmann Pix wordt geleverd met één 230V aansluitng of leeg waar een custom module ingezet kan worden.
 • Loop In: een inbouwunit voor in een vergadertafel of werkplek. De Bachmann Loop In bestaat uit één 230V aansluiting en een kabeldoorvoer.
 • Due: een inbouwunit voor in een werkplek of vergadertafel met schuifbare deksels. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Due maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die op een bepaalde werkplek of vergadertafel vereist zijn.
 • Elevator: een uitschuifbare inbouwunit voor in een vergadertafel of werkplek. De Bachmann Elevator kan geleverd worden in verschillende vooraf opgestelde configuraties.
 • Top Frame: een inbouwunit voor in een vergadertafel of werkplek met draaibare klep. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Top Frame maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die in een bepaalde vergadertafel vereist zijn.
 • Venid:  een inbouwunit voor in een vergadertafel met draaibare klep zodat de unit aan twee kanten benaderbaar is. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Venid maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die in een bepaalde vergadertafel vereist zijn.
 • Conference: een inbouwunit voor in een vergadertafel met klep. Het modulaire ontwerp van de Bachmann Conference maakt het mogelijk om deze zelf te configureren en te voorzien van de gewenste aansluitingen die in een bepaalde vergadertafel vereist zijn. 

De onderbouwunits

De Step Base is een onderbouwunit kan door middel van de GST18 IN en UIT gang gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. De Smart is een onderbouwunit met een vaste aansluitkabel. Deze kabel is verkrijgbaar in 1,5 meter, 3 meter en 5 meter.

Vraag offerte aan voor uw Bachmann stekkerdoos

Bent u geïnteresseerd in onze Bachmann stekkerdozen? Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvangt u een voorstel. Heeft u nog vragen of ontvangt u graag een gratis proefplaatsing? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar boven