De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

Over ons

Het is belangrijk dat iedere werknemer een prettige werkplek heeft, hier wordt namelijk veel tijd van de dag doorgebracht. Een werkplek waar men zich thuis voelt en waar op een veilige en verantwoorde manier gewerkt kan worden is van groot belang. De Vos Ergonomics B.V. weet dit als geen ander als ergonomisch specialist voor de moderne, digitale kantoorwerkplek. Onze experts beschikken over de meest actuele kennis betreffende ergonomie, kantoortechnologie en werkplekinrichting. Ons doel is het realiseren van optimale, ergonomische, veilige en gezonde werkplekken.  

"De Vos Ergonomics biedt kennis,
producten én diensten aan voor de perfect
ergonomisch ingerichte werkplek."

 

Compleet productenaanbod mét montage

Op grond van onze expertise en marktkennis hebben we een veelzijdig en compleet productaanbod samengesteld. We houden voortdurend contact met de belangrijke leveranciers van werkplekvoorzieningen, om te zorgen dat in ons aanbod ook de nieuwste producten beschikbaar zijn. Naast topkwaliteit producten bieden we ook gespecialiseerde facilitaire diensten aan. Daartoe behoort onder meer kabelmanagement kantoor, het beoordelen van de bestaande bekabeling en elektrificatie, het voorstellen van verbeteringen en het professioneel installeren van de gekozen oplossingen. Wij denken graag met u mee in een vraagstuk en delen onze expertise graag d.m.v. een kosteloze, vrijblijvende proefplaatsing. Deze website geeft u een productenoverzicht en tevens het aanbod van de gerelateerde diensten die we bieden om onze full service compleet te maken.

Bedrijven waarmee wij succesvol samenwerken

Een greep uit onze referenties (bekijk al onze referenties):

  • over ons - Referenties
  • over ons - Referenties
  • over ons - Referenties

Samenwerking

De producten en diensten van De Vos Ergonomics zijn verkrijgbaar via een netwerk van geselecteerde dealers. Heeft u interesse om als dealer of projectinrichter aangesloten te worden? Neem dan contact met ons op.  

Neem direct contact op