De Vos Ergonomics BV
De Vos Ergonomics BV
Hoofdveste 15
3992 DH Houten
030 - 63 56 006 - verkoop@devosgroep.nl
030 63 56 006

Stekkerblokken

Er zijn tal van opties als het gaat om het kiezen van een juiste en passende stekkerblok. Op deze pagina helpen wij u met het uitkiezen van de juiste stekkerblok. Het is een  nauwkeurig geselecteerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige en ruimtebesparende stekkerblokken. 

Al onze elektrificatieproducten voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en zijn voorzien van de verplichte CE-markering. Bekijk hier meer informatie. 

Lees meer
 
  Stekkerblokken - Stekkerblok op bureau

Stekkerblok op bureau

Elektrificatie modules om op de werkplek te monteren
 
 
  Stekkerblokken - Inbouw stekkerblok

Inbouw stekkerblok

Elektrificatie modules om in de werkplek te monteren
 
 
  Stekkerblokken - Stekkerblok onder bureau

Stekkerblok onder bureau

Elektrificatie modules om onder de werkplek te monteren
 
 
  Stekkerblokken - Vrijstaande elektrificatie

Vrijstaande elektrificatie

Elektrificatie modules om vrijstaand te monteren
 
 
  Stekkerblokken - USB lader

USB lader

Een lader ontworpen voor het snel opladen van je mobiele apparaten.
 
 
  Stekkerblokken - Custom modules t.b.v. Bachmann units

Custom modules t.b.v. Bachmann units

Losse modules voor het zelf samen stellen van een complete elektrificatie module
 

Gezondheidsklachten bij uw medewerkers verminderen?

Verrichten uw kantoormedewerkers dagelijks langdurig beeldschermwerk? Dan hebben zij een verhoogde kans op KANS klachten. KANS staat voor klachten aan de arm, nek en schouder die gerelateerd zijn aan kantoorwerk. Een gezonde werkplek helpt om deze kans op gezondheidsklachten te verminderen en de productiviteit te verhogen. Met onze Ergo Werkplek Fit geven wij u snel inzicht in welke stappen u nog kunt zetten om een gezonde werkplek te creëren. 

Ergo Werkplek Fit aanvragen

Binnen 1 werkdag ontvangt u reactie. 

Stekkerblokken - Ergo werkplek fit

Stekkerblokken kopen?

Er is keuze uit stekkerblokken die u op, in of onder het werkblad monteert. Met een passende stekkerblok geeft u uw werkplek een nette en geordende uitstraling. Door de verschillende opties en vormen plaatst u de stekkerblok makkelijk waar u maar wilt. Hierdoor hoeft u zich nooit te ver uit te rekken en realiseert u altijd een juiste werkhouding. 

Soorten stekkerblokken

Bij De Vos ergo hebben wij verschillende soorten stekkerblokken op voorraad, namelijk: 

  • Stekkerblok onder bureau.
  • Stekkerblok op bureau.
  • Inbouw stekkerblok.

Stekkerblok onder bureau

Deze stekkerblok plaatst u onder een bureau of werkblad. Permanent geïnstalleerde apparaten zoals pc's, monitoren, printers, etc. sluit u bij voorkeur aan op het stekkerblok onder het bureau. Deze bureau stekkerblok zorgt voor een opgeruimde werkplek omdat de stekkerblok niet zichtbaar is.

Stekkerblok op bureau

Door middel van een stekkerblok opbouwunit voorziet u werkplekken van stroom en andere aansluitingen. Staat de stekkerblok configuratie die u nodig heeft niet tussen onderstaande producten, neem dan contact met ons op zodat wij alsnog een passende aanbieding maken.

Inbouw stekkerblok met USB en meer

Middels stekkerblok inbouw units zijn uw werkplekken of vergadertafels te voorzien van specifieke stroom, data, USB en alle overige denkbare aansluitingen. Bekijk ons aanbod aan inbouw stekkerblokken. Staat uw stekkerblok er niet tussen neem dan contact met ons op zodat wij alsnog een passende aanbieding maken.

Bachmann stekkerblok

Wij hebben een ruim aanbod aan Bachman stekkerblokken. Bachmann is een merk dat al 70 jaar bestaat en actief is in de elektrotechnische branche. De Bachmann stekkerdoos is een hoogwaardige stekkerdoos voor thuis of op kantoor. De stekkerblokkenvan Bachmann zijn sterk qua functionaliteit en blinken uit in mooi design.

Stekkerblokken in verschillende kleuren en maten

Zeker in een professionele omgeving is het ontwerp van een stekkerblok belangrijk. Als er bijvoorbeeld een stekkerblok op een bureau wordt geplaatst dan wilt u dat deze stekkerblok makkelijk toegankelijk  is, in de juiste kleur en er netjes uitziet. Wilt u een stekkerblok in wit, zwart of aluminium? Wij helpen u graag.

Stekkerdozen

Op deze pagina heeft u een uitgebreide keuze  aan stekkerdozen en kabels. Neem contact op met ons om een afspraak te maken voor een gratis demo.

Terug naar boven